Alcohol & seks

Alcohol en seks

Zoals al eerder is vermeld, vallen door alcohol de remmingen weg. Hierdoor doen mensen dingen die ze anders nooit zouden durven. Mensen kunnen na een behoorlijke slok bijvoorbeeld seks hebben met een persoon, waar ze de dag erop spijt van hebben.

Effect alcohol op vrouwen

Bij vrouwen neemt de zin in seks toe wanneer zij enkele glazen alcohol hebben genuttigd. Het verhoogd de testosteronspiegel en een eventueel orgasme kan hierdoor heviger aanvoelen. Bij teveel alcohol echter, neemt de lust bij vrouwen sterk af en is een orgasme veel lastiger te bereiken.

Alcohol effect op mannen

Mannen krijgen ook meer zin in sex wanneer zij enkele glazen alcohol nuttigen. Bij mannen verlaagt helaas het aanwezige testosteron in het lichaam, waardoor het krijgen van een erectie met alcohol op moeilijker wordt. Dit wordt nog moeilijker naarmate de man nog meer alcohol consumeert. Ook heeft een man dan meer moeite om een orgasme te realiseren ongeacht de seks standjes. Daar helpen dus ook uitdagendere sex ideeen voor lekkere kamasutra niet tegen. Mocht je seks standjes weten die het tegendeel bewijzen dan moet je ons deze maar laten weten.

Bij langdurig gebruik wordt bij zowel mannen als vrouwen het verlangen naar seks minder. Ook krijgen ze beiden meer moeite met het krijgen van een orgasme en kan het bij de man leiden tot impotentie. De vrouw kan vanwege langdurig alcoholgebruik een menstruatiestoornis oplopen.

Terug naar overzicht
zogetest.nl thuistests